PLEKJE NODIG VOOR 2 PUPS!


Misschien heb je de documentaire gezien. Helaas zijn de situaties in de film niet op zich zelf staand. Vandaag trof een van onze vrijwilligers Mayke deze situatie aan. Véél honden, in slechte staat, moeders van een paar maand oude pups die al weer loops zijn en gedekt worden.

Het is onze vrijwilligers gelukt met de eigenaren te praten. De vrouwtjes mogen gesteriliseerd! Maar wel direct…ze zijn al gedekt. Er liepen 2 pups van zo’n 3 maanden oud. Eentje zat al in de auto van de vrijwilligster toen de eigenaar zei dat ze de pups niet terug wilde.

Eén moeder is met pup weggelopen, dus zal morgen gevangen worden.

Wie heeft een plekje om 2 pups te fosteren? In de docu is te zien hoe geweldig het is om dit te doen…om de pups op te knappen en te socialiseren. Help jij mee?
Alle kosten worden door ons betaald.
Help ons, we zitten echt met onze handen in het haar!

## PLEKJE NODIG VOOR 2 PUPS ##Misschien heb je de documentaire gezien. Helaas zijn de situaties in de film niet op zich zelf staand. Vandaag trof een van onze vrijwilligers Mayke deze situatie aan. Véél honden, in slechte staat, moeders van een paar maand oude pups die al weer loops zijn en gedekt worden.Het is onze vrijwilligers gelukt met de eigenaren te praten. De vrouwtjes mogen gesteriliseerd! Maar wel direct…ze zijn al gedekt. Er liepen 2 pups van zo'n 3 maanden oud. Eentje zat al in de auto van de vrijwilligster toen de eigenaar zei dat ze de pups niet terug wilde. Eén moeder is met pup weggelopen, dus zal morgen gevangen worden. Wie heeft een plekje om 2 pups te fosteren? In de docu is te zien hoe geweldig het is om dit te doen…om de pups op te knappen en te socialiseren. Help jij mee?Alle kosten worden door ons betaald. Help ons, we zitten echt met onze handen in het haar!

Geplaatst door Rescue Paws Curaçao Foundation op donderdag 18 januari 2018

Geef een reactie

Sluit Menu