Timo

Timo is geadopteerd!

Timo

Timo

Timo is een lieve oudere hond (8/9 jaar oud) die een 2e kans heeft gekregen in dit leven en deze met beide pootjes heeft aangepakt! Timo is gevonden op een parkeerplaats, waar hij waarschijnlijk alleen achtergelaten is en zijn eigen kostje bij mekaar moest zoeken. Hij had 100 karpatten, ernstige karpattenziekte en veel pijn in zijn oude lichaampje. Daarnaast was hij depressief en mocht je hem niet aanraken. Na veel medicijnen  en vooral hopi veel geduld en liefde, is het vertrouwen bij deze knappe man op leeftijd teruggekomen en is hij klaar om naar zijn eigen plekje te gaan waar hij lekker comfortabel oud mag worden!

Timo is heel lief en een echte knuffel! Zodra het vertrouwen er is, zoekt hij je echt op. Andere honden heeft hij niet zoveel mee, met eten kan hij heel fel zijn naar andere honden (niet zo gek als je op straat hebt geleefd). Hij kan wel prima met katten. Kinderen weten we niet precies, maar het beste zou zijn met wat oudere kinderen.

Timo is van heel ver gekomen en echt een lieve, beetje onzekere hond door zijn verleden. Wil jij een wat oudere hond een kans geven? En iedere dag als je thuis komt verwelkomt worden door een kwispelende, enthousiaste ijsbeer look-a-like met de energie van een puppy van 6 maanden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over Timo!

Inmiddels heeft Timo zijn gouden mandje gevonden!

  • Reu
  • Middelgroot
  • Kan met oudere kinderen.
  • Kan met katten.
  • Kan niet met andere honden.
  • 10 juni, 2018

Sluit Menu
×
×

Winkelmand