Spencer & Noa – Liefde is…

Spencer & Noa – Liefde is… is geadopteerd!

Spencer & Noa – Liefde is…

Spencer & Noa – Liefde is…

Beste nieuw baasje,

Ik ben Noa en ik ben Spencer! Wij zijn broer en zus en wij zijn beiden 8 maanden oud! Wij zijn enorm schattig samen, en lief! Wij zijn goed gesocialiseerd, dit betekent dat wij goed met andere honden kunnen en met mensen. Op dit moment zijn wij verliefd op Faya (labrador) en kunnen wij dagelijks niet van haar afblijven. Ook zijn wij goede vriendjes met Charlie (westpointer). Sinds kort kunnen wij aan de lijn lopen en hebben wij voor de eerste keer gezwommen. Wat is dat leuk!

Verder ben ik, Noa, een enorme knuffeltante en vind ik het heerlijk om bij jou te liggen en in slaap te vallen. Verder ben ik ook waaks!

Ik, Spencer, houd ook van knuffelen en vind het lekker om in slaap te vallen op de bank, echter ben ik de deugniet van ons tweeën.

Onze tijdelijke ouders, Jennifer en Sander,hebben goed voor ons gezorgd als foster ouders de afgelopen tijd, maar wij zijn op zoek naar een permanente woonplek waar wij, bij voorkeur gezamenlijk, verder kunnen groeien en plezier en geluk met jou kunnen ervaren. Ondanks dat wij geboren zijn op Curaçao en het hier erg mooi is, lijkt het ons ook niet erg om te emigreren naar Nederland.

Word jij ons nieuwe baasje?

Groetjes,

Noa & Spencer

Inmidels heeft Noa & Spencer hun nieuwe thuis gevonden!

  • Middelgroot
  • 12 juli, 2018

Sluit Menu
×
×

Winkelmand