Chloe

Chloe

Chloe

Chloe

Chloë is een jonge dame van ongeveer 3 jaar. Ze is begin april op straat gevonden samen met haar 4 pupjes. Ze waren uitgedroogd, ondervoed, zaten onder de vlooien en teken en hadden wormen en andere parasieten. Chloë was een Curaçaose naakthond, maar haar huid is gelukkig herstellende wat haar toch echt weer een Westpointer maakt.

Ze is inmiddels 2 kg aangekomen, gesteriliseerd, gechipt en volledig gevaccineerd. Ze is erg rustig, sloopt niet in huis (ze gedraagt zich bijzonder goed in huis!), is zindelijk en kan aan de lijn lopen. Daarnaast is ze wel waaks en zal ze blaffen als er mensen rondom de tuin lopen. Ze kent de commando’s zit, af, pootje en high five en is makkelijk te trainen om nog meer tricks te leren. We vermoeden dat zij ooit een eigenaar had, want ze kent het commando ‘sinta’ ook.

Chloë vindt nieuwe mensen en honden ontmoeten spannend, en is in het begin timide. Met geduld en koekjes valt er veel te bereiken. in 2 dagen tijd is Chloë bij haar foster een enorme knuffelhond geworden. Ze klimt het liefst op schoot en knuffelt de hele dag. Ze weet daarnaast heel goed wat ze wel en niet wil en geeft haar grenzen heel duidelijk aan. Dit geldt zowel voor honden als mensen. Ze heeft een rustig en geduldig huisje nodig, het liefst een plek zonder kleine kinderen of drukke honden. De voorkeur gaat uit naar een combinatie met een relaxte reu(en), maar alleen zou ook kunnen.

  • Teef
  • Middelgroot
  • Gesteriliseerd
  • Kan naar Nederland.
  • Kan met andere honden.
  • 3 augustus, 2018


Interesse in Chloe?

Vul vrijblijvend het adoptieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sluit Menu