Je kleine lijfje was al op…. Bij je liefdevolle foster kon je loslaten..


Met veel pijn in ons hart moeten we helaas mededelen dat Reza het niet gered heeft.
Vanmiddag merkte de foster dat er iets mis was. Reza was lusteloos, bewoog weinig en wilde niet eten. Op het moment dat de foster haar in haar armen nam om dierenarts te gaan is Reza in haar handen overleden.

De liefde, medicijnen en zorg van de afgelopen week hebben niet gebaat.
Vanaf het moment dat ze gevonden werd, hoopten we dat ze zou opleven en het leek zelfs beter te gaan de afgelopen dagen. Ze had geen diaree meer en at en dronk goed.
Maar dit kleine lijfje kon het niet meer aan.. Ze was op.
Te lange tijd volledig verwaarloosd. Gebrek aan voedsel en water hebben helaas zijn tol geëist. In de liefdevolle armen van haar foster kon het hoofd ook loslaten.

Ze had zelfs al een baasje op afstand en zou, zodra ze helemaal gezond was, naar Nederland vliegen om daar een prachtig leven tegemoet te gaan. We gunden haar de wereld, maar het heeft niet zo mogen zijn…😥zo zie je maar weer… het is niet altijd mooi en happy endings zijn helemaal niet vanzelfsprekend..
Ze is net begraven onder een mooie boom en we zullen een kaarsje voor haar branden.

We willen iedereen die met Reza heeft meegeleefd heel erg bedanken voor de steun en donaties. We zullen zorgen dat de donaties gebruikt worden voor de tientallen Reza’s die nog zullen volgen, want de strijd tegen het dierenleed gaat gewoon door. En onze vechtlust neemt door dit soort gevallen alleen maar toe!!

Geef een reactie

Sluit Menu
×