Even wat positieve berichten!


Ondanks alle ellende die we zien en meemaken willen we zeker niet vergeten ook de positieve berichten te blijven vermelden! EWeet u nog toen we een paar weken geleden uw hulp vroegen voor een bijdrage voor een extra kennel?

We zijn ontzettend blij u te kunnen vermelden dat we door alle bijdragen die gedaan zijn wel drie nieuwe kennels met dak hebben kunnen aanschaffen! Daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee. Door deze kennels hebben we extra opvangplekken gecreëerd die hard nodig zijn! Inmiddels zijn alle drie de kennels in gebruik.

En dan onze melding over Rufus, de hond met de hoofdwond. Vele lezers waren ontdaan door het leed wat hem was aangedaan. Ook Firgos Curacao was onder de indruk. Ze wilden graag helpen door middel van een bijdrage. Helaas heeft deze bijdrage Rufus niet kunnen helpen, maar in overleg zullen we deze donatie voor een vergelijkbare situatie gaan gebruiken.

En dan was er nog een ontzettend mooie donatie door An Jeannette Dijvie! Haar zus kende Rescue Paws en is vorig jaar tijdens haar vakantie bij ons langs geweest. Ze heeft met eigen ogen kunnen zien hoeveel leed er op het eiland is en was bij éen van onze fosters langs geweest. Eenmaal thuis werd dit aan familie door verteld. An Jeannette Dijvie was erg onder de indruk en begon ons vanaf dat moment ook te volgen. Toen ze onlangs jarig was heeft ze iedereen gevraagd een bijdrage voor Rescue Paws te geven in plaats van een kadootje voor haarzelf. Dit heeft het geweldige bedrag van €230 opgeleverd, welke door een vriendin die toevallig naar Curacao op vakantie ging persoonlijk werd afgeleverd.

Iedereen die een bijdrage gedaan heeft voor de kennels, Firgos Curacao en An Jeannette Dijvie ontzettend bedankt voor jullie steun!

Geef een reactie

Sluit Menu
×