De Isla pups


Samenwerking. Erg belangrijk! Zo vangt Alle Hadoc Jozef op tot we een foster hebben, en kreeg Feed Friends Foundation vandaag een melding over pups gedumpt bij de Isla.
Zij konden niet direct gaan kijken, dus zijn wij gegaan.
Wat wij niet wisten, is dat de pups echt op het terrein bij Post 5 zaten. En daar mag je niet zomaar op. Met de supervisor gesproken: om 18u mochten we terug komen, mits we ‘gekleed’ waren, allerlei papieren mee zouden nemen en met een patrouille zouden gaan.
Tja…is dat handig voor pups? Niet echt.
Gelukkig belde de melder, een werknemer van de Isla, hij had ze in een doos en kon ze naar de uitgang brengen. Via de bewaker, want zomaar iets overhandigen…dat mag natuurlijk niet, zelfs geen aangelopen pups.
De pups zijn hoogstwaarschijnlijk vannacht aan het hek gedumpt langs de Schottegatweg en hebben hun veiligheid gezocht binnen het hek van de isla. Dank aan de melders! Ze zijn ongeveer 8 weken, vrolijk en lief. Even opknappen en ze kunnen al geadopteerd worden! Interesse? Stuur een pm. Welkom 3 isla-pups!

Inmiddels zitten alle fosters overvol. Zoals alle stichtingen overvol zitten. We proberen dan ook zoveel mogelijk op lokatie te doen, we kunnen niet meer anders. Al zouden we graag anders willen, met deze regen en vuurwerk. Heb jij een tijdelijk plekje voor een hondje thuis? Stuur ons dan ook een pm, dan vertellen we je precies wat fosteren in houdt. Bedankt!

Geef een reactie

Sluit Menu