Nona

Nona

Nona

Nona


Ja, ik wil Nona op afstand adopteren!

Vul het aanmeldformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Nona, het geluksgetal van Patrick Kluivert.

Helemaal kaal van de schurft, wegduikend voor de stenen die vanaf de snek naar haar toe werden gegooid.

Vieze hond! Stink hond!

Maar gelukkig waren daar ook Rosanna Kluivert en Mirjan Seppenwoolde en deze dames hebben het hart op de juiste plek! Een beetje schurft schrikt ze niet af. Dus Nona in de achterbak op weg naar de dierenarts.

Behalve de huidproblemen had Nona vooral een gebrek aan vertrouwen. Iets wat we haar niet kwalijk kunnen nemen. De Aloe Vera Plantage heeft speciaal voor Nona een recept ontwikkeld om de huid tot rust te krijgen en deze dame ziet er inmiddels weer prachtig uit. Helaas blijft het met het vertrouwen wat lastig. Ze is helemaal gek op haar foster, Mirjan Seppenwoolde, maar nieuwe mensen heeft ze het nog steeds niet zo op. Als het heel druk wordt kan ze zelfs een klein hapje uitdelen door de stress. Er zit echt geen kwaad achter, maar een schrikreactie leidt weer tot meer stress bij haar en enz.

U kunt zich voorstellen dat het lastig is om een gouden mandje voor haar te vinden. Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat die er wel ergens is zoeken we op dit moment toch ook maar naar een Op Afstand Baasje. Dit geeft Nona, en ons, de tijd om het perfecte plekje te vinden.

  • 17 januari, 2018
Sluit Menu
×