Jozef

Jozef

Jozef

Jozef is op afstand geadopteerd door:

Eddie & Cynthia / Nathalie & Patrick Antonissen


Op eerste kerstdag kregen we een melding binnen.

Jozef zat al 6 maanden alleen aan de ketting. Zijn baasjes zijn ‘even’ weg. Gelukkig waren er lieve buren die wél om de hond geven en water en voer gaven. Maar met de huidige regen en het naderende vuurwerk, maakte de meldster zich ernstige zorgen.

Gelukkig stelde Alle Hadoc een plek beschikbaar, en zo konden we ‘Jozef’ gaan halen. Overigens met toestemming van de politie.
Toch nog een fijne kerst voor Jozef, en een beter liefdevol 2018 met mensen die je wel zullen verzorgen!

 

De op afstand baasjes van Jozef zijn Eddie & Cynthia en Nathalie & Patrick Antonissen.

 

Kerst vrij plannen is erg moeilijk, dat weet iedereen die met dieren werkt. En zeker rescue houdt zich niet aan zon- en feestdagen. Deze hond zit al 6 maanden alleen aan de ketting. Zijn baasjes zijn 'even' weg. Gelukkig waren er lieve buren die wél om de hond geven en water en voer gaven. Maar met de huidige regen en het naderende vuurwerk, maakte de meldster zich ernstige zorgen. Maar daar gaan we weer…plek..Gelukkig stelde Alle Hadoc een plek beschikbaar, en zo konden we 'Jozef' gaan halen. Overigens met toestemming van de politie. Toch nog een fijne kerst voor Jozef, en een beter liefdevol 2018 met mensen die je wel zullen verzorgen!Ook voor jozef zoeken we een op afstand baasje. Kijk op onze website voor het aanmeldformulier! https://rescuepawscuracao.com/

Geplaatst door Rescue Paws Curaçao Foundation op maandag 25 december 2017

 

  • 25 december, 2017
Sluit Menu