Jody

Jody is geadopteerd!

Jody

Jody

Op een warme dag in oktober werden we gemaild. Er zouden drie honden gedumpt zijn, helemaal achterin bij bullenbaai. Bullenbaai is een gebied met veel struiken, weinig verkeer en wat industrie aan het einde van de weg. Als je daar honden dumpt kan het wel eens zijn dat ze een nare hongerdood sterven. Toen we er gingen kijken zagen we inderdaad drie koppies uit de struiken komen. Ze waren erg blij als we kwamen voeren, en al snel waren er twee benaderbaar. Deze hebben we dan ook, zo snel de mogelijkheid er was, meegenomen. Nummer 3 gaf zich een dagje later over.

Jody is denken we een dochter van Jenna. Jody is ook een gesteriliseerd teefje. Ze is net een jaar en heeft helaas nadat ze gedumpt was een aanrijding gehad. Ze trekt soms met haar rechter achterpoot, maar het belemmerd haar absoluut niet in het spelen, genieten, rennen en gek doen. Ze is voor heel veel in. Ook voor een heerlijk knuffelmoment. Ze draait zich dan het liefste helemaal ondersteboven van genot.

Dus zoekt u een gezellige knuffelkont, dan heeft u aan Jody een topper. Maar zolang ze geen eigen gouden mandje heeft blijft Jody lekker kroelen met haar foster.

  • Teef
  • Middelgroot
  • December 2016
  • Kan naar Nederland.
  • 16 december, 2017

Sluit Menu