Georgie

Georgie is geadopteerd!

Georgie

Georgie

UPDATE: Kijk eens naar de verandering. Wat een prachtige hond Georgie is geworden dankzij de goede zorgen van haar foster!!!

Aan het eind van het jaar worden de huizen en tuinen netjes opgeknapt. Allemaal schoon het nieuwe jaar in. Helaas, als er dan een minder mooie hond in deze tuin ligt, wordt deze ook bij het afval gezet.

Dit is Georgie overkomen.

Georgie is een hele knappe jonge dame van ongeveer 9 maanden oud. Dat ze knap is is nu nog niet zo goed te zien want Georgie heeft last van schurft. Schurft ziet er erg naar uit en de hond heeft er veel pijn en jeuk van maar gelukkig is het goed te behandelen. Georgie snel in de auto dus en op weg naar de dierenarts.

Het plan was in eerste instantie om Georgie op locatie, dus gewoon op straat, te behandelen en te voeren totdat we de mogelijkheid hadden haar ergens te plaatsen. Helaas bleek de schurft dusdanig erg dat behandeling op straat eigenlijk niet kon. Dit stelde ons echter voor het probleem dat de fosters helemaal vol zaten en er dus geen plekje voor haar was.

Gelukkig heeft een van onze vaste fosters, die veel ervaring heeft met het behandelen van honden met schurft, zich bereid verklaard om voor Georgie te zorgen tot zij geadopteerd wordt. Het beste plekje ooit wat we voor Georgie hadden kunnen wensen. Wij weten dan ook zeker dat we over een paar weken een foto van een hele andere Georgie kunnen laten zien.

Alleen met de hulp van Op afstand Baasjes kunnen wij dit voor Georgie en andere honden doen. Wij zijn dan ook enorm blij met deze ondersteuning en hopen nog lang door te kunnen gaan en veel honden te kunnen helpen een liefdevol plekje te vinden.

Georgie heeft al 1 op afstand baasje – Wendy van Baak

  • Teef
  • Middelgroot
  • Kan naar Nederland.
  • Kan met andere honden.
  • 18 maart, 2018

Sluit Menu